• Email: fanny.gbs@gbstape.com
 • Shirit Kapton-2
  Kaseta 3M-1
  Prerje rrotulluese-1

  Rreth nesh

  Karakteristikat:

  1. Sigurimi i pjesëve dhe materialeve përbërëse me prerje precize;

  2. Ofrimi i zgjidhjes ngjitëse të përshtatur sipas klientit për industri të ndryshme;

  3. Zgjerimi i gamës dhe kompleksitetit të materialeve që mund të priten.

  Kapaciteti:

  Veshje, Prerje precize, Laminim, Prerje, Laborator Testimi.

  Aplikacion:

  Elektronikë Konsumatore, LED, Automobilistikë, Industritë Mjekësore, Hapësirë ​​Ajrore, Ndërtim, Energji e Rinovueshme, Pajisje & Strehimi, Art dhe Argëtim, Tekstile dhe Apel, etj.

  Aplikimi i Prerjes së Prerjes

  Të gjitha Produktet

  Mbi 20 vjet

  EKSPERT PËR PRERJE

  Sigurimi i zgjidhjes ngjitëse përmes veshjes, petëzimit, prerjes me mbështjellje, prerjes së bishtit për të krijuar produkte të gatshme për të tejkaluar pritshmëritë tuaja dhe për të kënaqur kërkesat tuaja.

  Shikoni Video

  Partner

  3 milion
  Bostik
  ABB
  foxconn
  Tesla
  tesa