• Email: fanny.gbs@gbstape.com
 • Каптон лента-2
  3M ленти-1
  Ротирачко сечење-1

  За нас

  Карактеристики:

  1. Обезбедување на прецизно исечени компоненти и материјали;

  2. Нуди адхезивно решение прилагодено на клиентите за различни индустрии;

  3. Проширување на опсегот и сложеноста на материјалите што може да се сечат.

  Капацитет:

  Обложување, прецизно сечење, ламинирање, сечење со матрици, лабораторија за тестирање.

  Апликација:

  Потрошувачка електроника, LED, автомобилски, медицински индустрии, воздушна, градежништво, обновлива енергија, апарати и домување, уметност и забава, текстил и жалба, итн.

  Апликација за сечење матрица

  Сите производи

  Над 20 години

  ЕКСПЕРТ ЗА СЕЧЕЊЕ

  Обезбедување на леплив раствор преку обложување, ламинирање, премотување наназад, сечење со матрици за да се создадат готови производи за да ги надминат вашите очекувања и да ги задоволат вашите барања.

  Гледајте Видео

  Партнер

  3M
  Бостик
  АББ
  Foxconn
  Тесла
  теса