• Email: fanny.gbs@gbstape.com
  • Utskrivbar farget bag-hals-forseglingstape

    Sekkhals forseglingstape refererer til tapen som bruker hard PVC/PET/BOPP vinyl som bærer, og deretter belagt med miljøvennlig og giftfri gummilim for å binde halsen på brødposer, polyposer, matposer og grønnsaksbunting i supermarkedet, etc, på en enkel, pålitelig og sikker måte.

    https://www.gbstape.com/bag-neck-sealer-tape-product/

    Som naturgummi som brukes, har den utmerket ytelse i temperaturbestandighet, spesielt ved lave temperaturer, og uten rester når den skrelles av.Den harde PVC-bæreren gjør den høy strekkfasthet, vanskelig å deformere og god initial heft.

    Den største fordelen med nakkeforseglingen er å holde maten fersk - Slutt å utsette grønnsaker eller fersk mat for støv, bakterier til og med luften.Tape halsen på plastposen med denne tapen for å unngå at luft kommer inn i poser, og dermed opprettholde ferskheten til lett bedervelige matvarer og beskytte gjenstander mot forurensning.

    Den brukes til å pakke frukt og grønnsaker, kjøttdeig, brød, godteri, popcorn, glasurposer, bakeriprodukter, industrielle deler, etc. Og tapen er mye brukt i hjemmet, supermarkeder, nærbutikker, bakerier, bondemarkeder, festforsyninger.

    https://www.gbstape.com/bag-neck-sealer-tape-product/

    Her ulike farger for alternativ, for eksempel rød, blå, grønn, gul, etc,.

    Dessuten er tapen utmerket for fargekoding og tapen kan skrives ut.

    https://www.gbstape.com/bag-neck-sealer-tape-product/

    Innleggstid: 28. september 2022